Vreemdgaan vind ik spannend en geil

Vreemdgaan vind ik spannend en geil

Sneeuwvlokje

22 jarige vrouw op zoek naar een man uit Noord Holland

Afkomst Noord-Holland
Postuur Slank
Gewicht Niet ingevuld
Lengte 164CM
Ik heb interesse in
  • Orale Sex
  • Sex

Vreemdgaan vind ik spannend en geil. Ik heb al heel lang een relatie met een man die lief is, die attent is en mij mooie kinderen heeft geschonken, maar tegelijkertijd wil ik zeggen: als iemand NIET geil is, dan is het mijn echtgenoot dus wel! En hoewel ik veel van hem houd, is de verleiding om eens vreemd te gaan momenteel erg groot. Hij weet me gewoon niet te bevredigen. Doet wel zijn best in bed, maar het begint allemaal erg routinematig te worden, alsof hij iedere keer hetzelfde loopje door de supermarkt maakt om zo snel mogelijk bij de kassa te komen. Ik heb het daar een beetje mee gehad, denk dat hij goede intenties heeft, maar dat ik op dit moment dringend een man nodig heb die mij eens lekker ouderwets laat genieten. Zie jij daar misschien een taak voor je weggelegd? Hoe zit jij met ontvangen en verplaatsen? Zoals je zult begrijpen moet het in mijn geval helemaal discreet gaan en ik wil beslist geen argwaan opwekken bij mijn echtgenoot, die zulke dingen misschien toch wel snel door zou krijgen. Zullen we daarom voor een neutrale locatie kiezen of bij jou misschien iets organiseren als je geen partner hebt, maar wel een fijne plek om te ontvangen? En aan die plek stel ik verder trouwens geen hoge eisen. Heb zelf ook maar een eenvoudige doorzonwoning, dus denk niet dat ik een open haard, wijnkelder, jacuzzi en zonneterras verwacht. Ik zou wel blij zijn met een comfortabel bed en hopelijk ook een douche. En dat is ook zoiets: ik realiseer me dat mijn haren echt niet nat mogen worden en dat ik moet douchen zonder geparfumeerde douchegel, omdat zoiets anders ook tot vragen van mijn partner zou kunnen leiden. Denk dus graag even met mij mee, want het is nieuw voor mij om vreemd te gaan. En misschien dat we wel partners-in-crime zouden kunnen worden als jij ook vreemd wilt gaan? Dan hebben we dus echt iets te delen met elkaar! Ik zie enorm uit naar je reactie en hoop van harte dat we binnen nu en een week al heerlijk met elkaar kunnen gaan genieten. Vreemdgaan is eigenlijk toch gewoon hartstikke geil?

contact opnemen