Hotelsex samen sex in een hotel discreet

Hotelsex samen sex in een hotel discreet

Carley

28 jarige vrouw op zoek naar een man uit Drenthe

Afkomst Drenthe
Postuur Normaal
Gewicht 66KG
Lengte 171CM
Ik heb interesse in
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Tongzoenen
  • Kamasutra
  • Romantisch

Hotelsex: samen sex in een hotel, maar wel discreet! Zo zie ik het zelf. Discreet, omdat ik (nog) steeds in een relatie zit, maar het is (helaas) een aflopende zaak en ik denk dat binnen nu en een half jaar de scheiding definitief een feit zal zijn. Ik kan natuurlijk braaf dat moment afwachten en dan een nieuwe sexpartner gaan zoeken, maar veel liever ga ik nu al op zoek. Ik weet dat het niet netjes is, maar een vrouw heeft toch ook zo haar behoeftes? Om niet voor allerlei problemen gesteld te worden bij mijn echtscheiding wil ik de sex graag in een hotel. Liefst een hotel waar we heel ongestoord onze gang kunnen gaan. Dus zat aan een groot middenklasse hotel te denken, op tien minuten van mijn huis. Mijn man zal denken dat ik naar een vergadering ben, of ik zeg hem dat ik naar een lunchconcert ga. Wat hij niet weet is dat jij mij dan heerlijk aan het verwennen bent met je geile pik. Want daar doe ik het voor! Het idee van hotelsex kwam eigenlijk bij me op, omdat ik ergens aannam dat jij het ook discreet moet houden. Of hoeft dat misschien niet? Kan je daar graag wat openheid over geven? Overigens, stel nou dat het allemaal heel goed bevalt en we vinden het zalig: zou je dan (na mijn scheiding van later dit jaar) bereid zijn om misschien op regelmatige basis naar mijn huis te komen? Want ik ben bang dat ik van tijd tot tijd best wel een man zal missen en niet alleen een pik! Hotelsex goed en aardig, maar het blijft erg anoniem. Fijn toch om ook thuis van allerlei spannende dingen te kunnen genieten? Nu kan dat weliswaar nog niet, maar ik denk dat dat binnen een aantal maanden dus radicaal anders zal zijn. Misschien nu dan eerst hotelsex en later zien hoe het loopt, vind je dat een goed idee? En mocht je zelf nog idee├źn hebben hoe we het e.e.a. kunnen gaan organiseren, wil je me dat dan heel graag laten weten? Alvast bedankt en een tedere kus!

contact opnemen